8a Escola d' Estiu · Lluites i Resistències



La crisi econòmica, un cop més, ha estat provocada per la cobdícia de les élits mundials que són els que detenten el poder econòmic i polític. Les solucions que proposen els governs occidentals són per protegir als responsables de la crisi per continuar fent el mateix.

Mentrestant, els ciutadans/nes patim les conseqüències. Davant d’aquesta situació, per imperatiu étic i de supervivència com a espècie, hem de construir una nova societat, on l’economia estigui al servei de tots els éssers humans presents i futurs. És hora de presentar alternatives. Així i per aixó ha estat pensada l’escola d’estiu d’aquest any.

ATTAC-Catalunya, moviment d’educació popular orientat cap a l’acció, aborda aquesta 8a edició, amb la il·lusió de formar-nos com a ciutadans, capaços de desenvolupar una opinió pública mundial, activa i ben informada, que influeixi en totes aquelles decisions que ens afecten com éssers humans.

Com totes les activitats d’Attac-Catalunya, aquesta Escola d’Estiu es fa des de i per la ciutadania, sense cap tipus de subvenció, i amb la col·laboració solidària de tots els participants.

Es per tant, d’entrada lliure i gratuïta.

Que la gaudiu!